Om oss

SM Hem & Fastighetsservice

 

Vi är ett företag som utför tjänster inom Hem & Fastighetsservice. Vi har en vision som genomsyras av fyraledord:

trygghet, kvalité, ödmjukhet och service.

 

Vi som arbetar inom SM Hem & Fasighetsservice trivs väldigt bra med vad vi gör, vi anser att vi gör något viktigt varje dag som vi gör oss redo för en ny arbetsdag. SM Hem & Fasighetsservice är en trevlig arbetsplats där alla bjuds in till gemenskap och med att vi varje dag får möta nya människor och vistas i nya miljöer så kan vårt jobb aldrig kännas vare sig tråkigt eller enformigt.

 

På SM Hem & Fasighetsservice råder en utpräglad teamanda som bygger på ärlighet och uppriktighet. Vi håller alltid det vi lovar och driver vår verksamhet på ärliga metoder. Vi som arbetar på SM Hem & Fasighetsservicet är i många fall även vänner på ett privat plan, vi är lojala och vågar anta roller som passar oss. Vissa är bra på att leda medan andra helst vill få tilldelat sig uppgifter – balansen är nyckeln och den har vi hittat.

 

När det gäller ledordet ödmjukhet så har vi med det eftersom städ många gånger är något som ses som ett nödvändigt ont, men vi håller detta yrke mycket högre än så, vi är ödmjuka inför uppgiften att hålla miljöer rena, fina och fräscha.

 

Mycket inspiration går till spillo i röriga och smutsiga miljöer.

 

Sekretess

 

Alla våra medarbetare är professionella och serviceinriktade och sätter ett stort värde i att du som kund ska vara nöjd med det arbete som utförts. All personal har undertecknat ett sekretessavtal och är väl medvetna om innebörden i avtalet. Detta för att du som kund inte ska behöva oroa dig över exempelvis privata papper som ligger framme i ditt hem osv. Genom att du väljer att bli kund hos oss så ger du oss ett stort förtroende, något som vi har stor respekt för. Du som kund väljer om du vill att vi ska kvittera ut en nyckel (vi har säkra rutiner för nyckelhantering) eller om du själv vill ansvara för att låsa upp objektet vid städtillfället

 

Vision

 

Vår vision är att alltid tillfredställa våra kunder genom att erbjuda bra service samt att städa och rent med ett bra resultat. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig nöjda med att anlita SM Hem & Fastighetsservice.

 

 

Kvalitetspolicy

 

Vår firma lämnar alltid en Nöjd kund garanti på utfört arbete. Att ha en hög kunskapsnivå inom våra tjänster.

 

 

Av SM Hem & Fastighetsservice kan du förvänta dig en hög service.

 

Ett genomtänkt och säkert koncept gör att du kan känna dig säker och trygg.

 

Det är enkelt och smidigt att anlita oss.

 

 

 

Norra Oskarsgatan 107 57734 Hultsfred +46 70 731 30 43

Copyright @ All Rights Reserved