Flyttstäd

 

Flyttstäd

 

Vilka garantier har jag?

 

Med vår flyttstädning har du alltid full garanti att din lägenhet blir godkänd av den inflyttande eller hyresvärden. Om någonting är fel vid besiktning, så rättar vi utan extra avgift.Vi lämnar 5 dagars garanti på flyttstädningen.

 

Reklamation skall göras senast 5 dagar efter utförd flyttstädning. Reklamationer efter 5 dagar beaktas ej.

 

 

Inför Flyttstädningen

 

Se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avfrostade. Befintliga skador och avvikande fel måste rapporteras innan städningen påbörjas, exempelvis fönsterrutor som inte går att öppnas. Städning av balkong, förråd, tvättstuga och garage kan du beställa separat. Priserna vi ger är baserat på normalsmutsiga ytor om inget annat anges. Dvs. är det starkt eftersatt städning och kunden inte informerat om detta, så kan det tillkomma grovrengöring efter kontakt med kund.

 

Hur lång tid tar Flyttstädningen?

 

Alla lägenheter/villor är olika smutsiga så är det svårt att säga exakt hur lång tid det tar, men vi brukar alltid att börja på morgonen då städningen blir utförd under eftermiddagen.

 

Hur fungerar RUT-avdraget?

 

Efter att vi har yrkat RUT-avdrag får du hem ett brev från Skatteverket där det framgår att vi gjort avdraget. Samtliga personer som har en deklarerad inkomst (även pension räknas) har möjlighet att göra RUT-avdrag för flyttstädningar. Maxbeloppet per år och person är 50.000 kronor. Du kan också läsa mer på http://www.skatteverket.se/

 

Hur gör vi med nyckelhanteringen?

 

Många av våra kunder brukar att lämna ytterdören olåst och vi påbörjar direkt med städningen (i alla fall objektet är tömt och inte finns något av värde). Då slipper du att komma på plats bara för att öppna och låsa. Dessutom går bra att överlämna nyckeln på plats men är det du som väljer smidigaste sättet och vi är flexibla för det.

 

 

 

Din trygghet och säkerhet är alltid viktig för oss. För att du ska känna dig trygg när du anlitar SM Hem & Fastighetsservice har vi fasta rutiner för hur vi hanterar viktiga saker som nycklar, larm, koder och andra personliga uppgifter.

 

 

Hur sker betalningen?

 

Efter att flyttstädningen har blivit utförd skickar vi fakturan till din nya folkbokföringsadress eller via mejl – om så önskas.

 

 

Tidsbokning

 

Bokning av flyttstäd görs enklast via mejl eller per telefon. Givetvis får du en bokningsbekräftelse via mejl även om du väljer att boka flyttstädningen per telefon.

 

Avbokning

 

Avbokning av flyttstädning kan göras fem arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas per telefon (ej lämnas på telefonsvarare) eller skriftligt via mail/brev.

 

 

 

 

 

Norra Oskarsgatan 107 57734 Hultsfred +46 70 731 30 43

Copyright @ All Rights Reserved